Nieuws

Geen Facebook om onze periodieke nieuwsberichten te volgen? Geen probleem.

Hieronder kan je ook meelezen.

2 days ago

GRO.

Deze feedback wil ik jullie niet onthouden....

Er waren een aantal deelnemers die qua praktijkvoorbeelden wat op hun "honger" zijn blijven zitten. Leerkrachten zijn veelal doeners😉. Tijdens het spreekmoment in samenwerking met MOEV lag de nadruk op theoretisch inzicht. En.... 60 minuten is écht weinig!

Maar zijn er onder jullie die nog een stapje verder willen gaan? Meer de nadruk willen leggen op opgedane ervaringen en materiaal?

Ja! Ik heb zin!

Reageer gerust onderaan!
... See MoreSee Less

Deze feedback wil ik jullie niet onthouden....

Er waren een aantal deelnemers die qua praktijkvoorbeelden wat op hun honger zijn blijven zitten. Leerkrachten zijn veelal doeners😉. Tijdens het spreekmoment in samenwerking met MOEV lag de nadruk op theoretisch inzicht. En.... 60 minuten is écht weinig!

Maar zijn er onder jullie die nog een stapje verder willen gaan? Meer de nadruk willen leggen op opgedane ervaringen en materiaal? 

Ja! Ik heb zin!

Reageer gerust onderaan!

3 days ago

GRO.

Op 13 januari mocht ik op vraag van MOEV spreken voor ongeveer 450 geïnteresseerden. De organisatie kreeg heel wat technische uitdagingen. Ook voor mij was het een afwegen.... Veel praktijk of wat meer theorie..... Ik denk dat ik na afloop kan zeggen dat ik nog uren door kon met het delen van praktijkvoorbeelden en onderbouwing. Ik kijk uit naar de volgende uitnodiging. En, misschien is dat dan wel met écht contact?! #inspiratie #gesmeerdgeleerd #bewegingwerkt #leren #bewegendleren ... See MoreSee Less

Op 13 januari mocht ik op vraag van MOEV spreken voor ongeveer 450 geïnteresseerden. De organisatie kreeg heel wat technische uitdagingen. Ook voor mij was het een afwegen.... Veel praktijk of wat meer theorie..... Ik denk dat ik na afloop kan zeggen dat ik nog uren door kon met het delen van praktijkvoorbeelden en onderbouwing. Ik kijk uit naar de volgende uitnodiging. En, misschien is dat dan wel met écht contact?! #inspiratie #gesmeerdgeleerd #bewegingwerkt #leren #bewegendleren

 

Comment on Facebook

Heel interessant!

1 week ago

GRO.

Digitaal spreken voor meer dan 400 mensen? Ik kan dat! #gesmeerdgeleerdMOEVhref="https://facebook.com/3278963158876888">#kleindigitaalstresske #bewegingwerkt #leren Merci MOEV voor de fijne samenwerking. ... See MoreSee Less

Digitaal spreken voor meer dan 400 mensen? Ik kan dat! #gesmeerdgeleerd #kleindigitaalstresske #bewegingwerkt #leren Merci MOEV voor de fijne samenwerking.
Toon meer...